AKTUELNO

Umorna i pomalo očajna mama podstakla je lavinu komentara objavom otvorenog pisma suprugu, tražeći dodatnu pomoć u brizi za njihovo dvoje male dece.

Blogerka Selest Erlah iz Jute odlučila se na ovo pismo pošto što je njen suprug pokušavajući 20 minuta da uspava njihovo dete odustao, pa ga vratio tako plačući u kolevku i stavio kolevku s njene strane krevete dok je ona pokušavala da ga uspava.

To što je uradio je u njoj izazvalo ogroman bes, ali umesto da započne svađu, odlučila je da mu napiše iskreno pismo u kojem traži njegovu pomoć, između ostalog da ne bi postali kao svoji roditelji, gde je majka roditelj, a otac je jedva uključen u vaspitanje.

- Svaki dan je sve više vidljivo da moj suprug i ja ulazimo u neku kolotečinu u kojoj se od mene očekuje da kuvam, čistim i sama se brinem o deci, čak nakon povratka na posao. Ja sam samo čovek i momentalno funkcionišem sa pet sna i premorena sam. Trebaš mi. Znam da je teško slušati bebu kako plače. Veruj mi, znam kako je to. Ali ako mogu da se brinem o bebi ceo dan i smirujem je bezbroj puta, onda ti to možeš sat, dva u toku noći. Molim te, treba mi tvoja pomoć - napisala je.

Dodala je i da joj treba više odmora, barem preko vikenda kako bi izašla iz kuće i provela neko vreme sama sa sobom. Spomenula je i neke manje svakodnevne zadatake i mužu predložila da opere suđe nakon što ga korsiti.

- Znam da su naši roditelji mnoge stvari radili drugačije i mrzim činjenicu da za ovako nešto uopšte moram pitati. Volela bih kada bih sve mogla sama. I volela bih da mi ne treba pažnja, i da tu i tamo neko primeti koliko imam posla. Ali, priznajem. Samo sam čovek i predajem se. Pišem ti kako bih ti dala do znanja da mi je potrebna pomoć i da ću pući ako ovako nastavimo. A to će imati posledice po tebe, decu i celu našu porodicu - zaključila je.

#Majka

#Pismo

#suprug

'