AKTUELNO

Moraš da znaš koji su njegovi odgovori...

Šta treba znati o drugoj strani pre nego što se odlučimo za stvarno ozbiljan odnos ili venčanje? Postoji niz važnih informacija koje moramo saznati pre nego što se trajno vežemo za nekog i napravimo jednu od najvažnijih odluka u životu.

U jednom istraživanju naučnici su postavili pitanja parovima koji su u dugim vezama, kao i onima koji su već neko vreme u braku. Pitanje je glasilo – "Šta ste pitali svog partnera pre nego što ste odlučili da se venčate?" Parovi su dali veoma iznenađujuće odgovore.

Ako razmišljate o tome - da li je on osoba koju biste želele pored sebe i za deset godina i sa kojom zamišljate svoj život – morate postaviti neka osnovna pitanja, bez kojih je teško imati dobar i iskren odnos.

Pa šta bi trebalo da bude na spisku tema o kojima je nužno govoriti? Bez ovih informacija, ne bi trebalo donositi tako važnu odluku!

Foto: Pixabay.com

1. Kakav je njegov odnos prema porodici i deci?

Da li ima dobar odnos sa rođacima? Da li želi da ostane u kontaktu sa njima, ili nema potrebe da ih vidi i održava porodične veze?

2. Morate proveriti njegovo razmišljanje o vašem odnosima sa drugim momcima.

Da li je vrlo ljubomoran/posesivan i da li će možda pokušati da ograniči vaše kontakte sa drugim muškarcima?

3. Koje su njegove seksualne preferencije i šta ga stvarno (iskreno) uzbuđuje?

Morate znati da li je iskren prema vama tokom bliskih akcija i da li on stvarno voli ono što radite i ne očekuje nešto potpuno drugačije od vas, o čemu se plaši da govori. Setite se da vam to možda neće u budućnosti odgovarati!

4. Gde sebe vidi za nekoliko godina kada je u pitanju njegova karijera, posao?

Da li ima planove za budućnost ili da li razmišlja kako će njegov profesionalni život izgledati?

5. Odnos prema novcu

Kakav je njegov odnos prema novcu i iznad svega - da li želi zajednički budžet ili odvojene račune?

#Brak

#Ljubav

#Porodica

#Venčanje

'