AKTUELNO

Bio je dovoljan samo trenutak nepažnje.

Kortni Dejvis je rešila da na društvenim mrežama upozori sve roditelje na opasnost koja preti deci od "običnog" punjača za telefon.

Ona je objasnila da punjač uvek drži na mestu koje njena ćerka Gabi ne može da dohvati, ali bilo je dovoljno da samo jednog dana zaboravi da ga skloni i...

- Pre skoro dve nedelje moja ćerka je stvaila u usta punjač za telefon. Nakon pregleda doktor je rekao da se radi o opekotini usled struje, ali da ne može da prepiše nikakvu kremu jer bi je dete polizalo. Međutim, rana usnama je iz dana u dan bivala sve veća - napisala je uplašena mama, koja je potom nastavila da svakodnevno na svom Fejsbuk profilu obaveštava druge o tome kako se njena ćerka oseća i šta se dešava sa ranom.

Foto: Pixabay.com

Kaže da joj se Gabi ne žali da je rana boli, ali se i ne smanjuje vizuelno, tako da se majka boji da će devojčica, možda, morati i na estetsku operaciju.

- Molim sve roditelje, bake, deke, bebisiterke... da obavezno stavljaju punjač na mesto gde deca ne mogu da ga dohvate! Moja ćerka je imala sreće, možda vaše dete neće imati - napisala je zabrinuta majka.

Pročitajte još: Devojčica dobila PRVU MENSTRUACIJU sa ČETIRI GODINE!

#Dete

#Majka

#Punjač

'