separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Zašto je dobro biti trudnica tokom leta - 4 pogodnosti


Hormoni će već učiniti svoj posao i biće vam vrućina i bez "pomoći" letnjih temperatura.


Ako ovo leto dočekate sa zaobljenim stomakom, nemojte se nerivirati jer letnji period ima svoje prednosti.  

Letnja sezona je bogata svežim voćem i povrćem  

Veoma je važno da trudnice dobiju dovoljno vitamina i mikroelemenata, što je u letnjem periodu mnogo lakše, jer ima mnogo svežeg povrća i voća.  

Sunce i vitamin D  

Uprkos činjenici da letnji dan traje više od 12 sati, bolje je sunčati se rano ujutro ili u kasno podne, čuvajući se od strastvenih poljubaca aktivnog ultraljubičastog zračenja. Tako će organizam moći da popuni rezerve vitamina D, što je veoma važno za normalan razvoj deteta. Naravno, možete uzeti riblje ulje, ali je mnogo prijatnije da dobijete “sunčani” vitamin prirodno.  

Minimalna odeća 

Leto omogućava da šetate praktično goli, a ako želite pokazati zanimljivu poziciju drugima, nosite otvorene haljine, majice i bluze. Benefit – današnja moda vam omogućava da izgledate elegantno, iako ste trudnica.

Mogućnost dugih šetnji

Važno je da buduća majka ostane u dobroj formi, da udiše svež vazduh, ali je istovremeno bolje izbeći preteranu napetost. U ovom slučaju, pomažu duge šetnje na otvorenom koje ne zahtevaju posebnu obuku, u bilo koje vreme. Pa, šta bi moglo biti bolje od hodanja u parku u dobrom društvu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti