AKTUELNO

Predivno je kada su učitelji i učiteljice spremni da urade sve ne bi li svojim mališanima ulepšali dan.

Jedna učiteljica napisala je divno pismo Zubić vili u ime svoje učenice kojoj je u školi ispao zub, ali ga je slučajno izgubila za vreme ručka.

Gospođa Rot nije želela da djevojčica ostane bez poklona Zubić vile pa je napisala slatku poruku, koju je učenica ponela kući kao dokaz.

Pismo je na Twitter-u objavio zamenik direktora osnovne škole u Pensilvaniji Brajan O’Blek, a ovo je poruka koja je raznežila sve koji su je pročitali.

- Draga Zubić Vilo, pod punom odgovornošću potvrđujem da je Lili danas ispao u školi. Zbog uzbuđenja i haosa za vreme ručka, zub je nesrećom bačen. Zamolićemo gospodina Freda da pokuša da ga nađe, ali prilično je sigurno da neće uspeti. Molim te, uzmi ovu poruku kao dokaz da je zub ispao. Ako imaš kakvih pitanja ili nedoumica, ne ustručavaj se da me pozoveš u bilo koje vreme. Nadam se da si dobro, stoji u rukom napisanoj belešci koju je učiteljica dala devojčici.

Objava je zaradila više od 350 lajkova i mnoštvo komentara korisnika Twitter-a koji smatraju kako je ovo zaista predivna ideja i gest.

- Volim nastavnike koji daju od sebe više od puke obaveze koje imaju kao učitelji. Gospođa Rot je divna!, jedan je od komentara ispod ovog slatkog pisma.

#Porodica

'