AKTUELNO

Ljubav između majke i bebe je bezuslovna.

Majke su opčinjene svojim bebama i uživaju u njihovom odrastanju, te im ljubav okazuju na različite načine.

Međutim, bebe imaju svoj način pokazivanja ljubavi prema mami i izražavaju se kroz sitnice koje su jako vidljive. Ukoliko vaša beba prestaje da plače čim je podignete, ona vam veruje i uživa u vašem prisustvu. Bebe na taj način pokazuju ljubav, a najsmirenije su onda kada su naslonjene obraz uz obraz sa majkom.

Čak iako odrasli ne vole da slušaju kako pevate i svesni ste da niste baš talentovani - vaša beba voli da čuje vaš glas i uživa u zvuku melodije koju stvarate. One takođe vole kada im pričate i tepate, te će uvek imati posebne reakcije na takve stvari.

Foto: Burst

Bebe vole kada se igrate sa njima, te su im sve vaše igre i šale veoma zabavne. Čak i ako sa kašikicom glumite aviončić, ili samo pravite različite grimase, ukoliko se beba sme to znači da vas smatra zabavnim i da uživa u vašem prisustvu. Ako vam beba često odgovara na određen način, pokušava da priča i pokazuje stvari, to znači da želi da privuče vašu pažnju i da joj je stalo da čujete ono što vam pokušava reći. Bebama je prisustvo majke najbitnija stvar na svetu, te će, ukoliko niste prisutni, svu svoju energiju uložiti da vas pronađe.

Najjednostavniji znak koji će vam pokazati koliko vas vaša beba voli jesu njene gestikulacije i izrazi lica kada vas ugleda. Ukoliko se smije i pruža ruke prema vama, sigurno je da vas izrazito voli.

#Beba

#Majka

#Porodica

'