AKTUELNO

Dobro znamo da kupovina opreme za bebu nije nimalo lagan zadatak, posebno mamama kojima je to prvi put. Šta moramo kupiti, šta možemo pozajmiti, na šta paziti prilikom biranja, gde nam je najbolje da sve pregledamo i kupimo…samo su neka od pitanja na koja treba pronaći odgovor. Imamo nekoliko ideja koje će vam biti od pomoći sa vašim slatkim mukama!

Nemojte zanemariti ponude u onlajn prodavnicama!

Reći ćete da više volite da kupujete u fizičkim prodavnicama, da se osećate sigurnije ako možete porazgovarati s prodavcem, da morate opipati proizvod pre nego što se odlučite da ga kupite… sve vas razumemo!

Ali obavezno morate proveriti ponudu dečije opreme u onlajn prodavnicama i uporediti cene proizvoda jer se lako može dogoditi da dečija kolica u nekoj drugoj prodavnici koštaju duplo više. A osim toga, s malom bebom kod kuće svaki slobodan trenutak je dragocen i mnogo je jednostavnije da sav potreban pribor i opremu potražite i proverite na vebu. Evo kako:

1. Otvorite kategoriju Sve za decu u najvećem onlajn šoping centru Idealno.rs

2. Proverite ponude i cene za više od 60.000 proizvoda za decu

3. Instalirajte besplatan dodatak za Chrome 1-2-3 Kupovina s Idealno.rs i otkrijte najbolje ponude u domaćim onlajn prodavnicama dok pretražujete na Guglu

Prije nego što izaberete nove proizvode za svoju bebicu poput novog auto sedišta ili obaveznih sitnica poput dečije flašice, proverite praktične savete o kupovini opreme za decu koju su nam otkrile mame:

• U kupovinu krenite sa spiskom.

Obavezno napravite spisak stvari koje će vam biti potrebne u prvih nekoliko nedelja i meseci. Nema smisla da se sada zamarate još i sa biranjem stolice za hranjenje pored toliko drugih važnih stvari koje sada treba izabrati i kupiti.

• Uporedite cene onlajn i kupujte u sigurnim i pouzdanim veb prodavnicama.

Proveravati ponude proizvoda i cene u veb prodavnicama znači pametno kupovati. Osim što ćete možda pronaći jedinstvene proizvode koje niste do sada videli ni u jednoj fizičkoj prodavnici, pregled i upoređivanje proizvoda na vebu mogu vam doneti značajne uštede, sve dragocenijeg vremena i naravno, novca. Bez obzira gde ih kupili, obavezno čuvajte sve račune, garancije i uputstva za korišćenje proizvoda.

• Budite sigurne da auto sedište odgovara vašem automobilu.

Auto sedište je deo opreme za decu koju treba birati sa puno pažnje. Kod biranja adekvatnog auto sedišta obavezno pratite recentne testove auto sedišta i svakako se uverite da izabrano sedište ima sve sertifikate. Ako redovno koristite više od jednog auta, kupite dodatnu bazu za auto sedište kako biste jednostavno mogli da je koristite u oba vozila.

• Proverite visinu odabranog kreveca.

Možda zvuči smešno, ali proverite da li vam odgovara visina dečijeg kreveca i koliko vam je lako da dete stavljate i vadite iz njega. Naročito ako ste niski. Pažljivo odaberite i dušek za krevetac, tvrdi dušek s oprugama je mnogo bolji izbor od mekih dušeka s memorijskom penom. Izaberite jednostavnu pamučnu posteljinu za krevetac i izbegnite kupovinu jastuka i dodatnih pokrivača ili bilo kakvih ukrasa dok beba ne napuni 6 meseci.

Foto: Promo

• Nemojte preterivati s kupovinom odeće.

Bebe brzo napreduju i rastu zato nemojte na početku preterivati s kupovinom odeće. Savet je da kupite dovoljno bodija i pidžamica da vam mogu potrajati tokom cele nedelje – 7 bodija i 7 pidžamica. Pripremite nekoliko pari čarapica i dva komada pamučnih kapica. Mame kažu da nikada dosta portiklica za bebe – da li se slažete?

• Razmislite o nosiljkama ili sling maramama.

Kada su bebe u pitanju, kolica nam svima padaju na pamet kao komad obavezne opreme. Ali sve veći broj mama kaže da su, umesto kolica, počele radije da biraju nosiljke za bebe ili sling marame koje su mnogo praktičnije i jednostavnije (i lakše) od kolica. Posebno ako često i rado izlazite s bebom. Možete pozajmiti nosiljku od prijateljice i proveriti da li vam odgovara takav način nošenja deteta.

• Razgovarajte s drugim roditeljima.

Ponuda opreme za bebe se menja i na tržište neprestano dolaze novi proizvodi. Ako imate nedoumice oko odabira, potražite savet od prijatelja koji imaju malu decu i zamolite ih za preporuke. To vam može uštedeti puno vremena i muka. A ako nemate drugog izbora, pre kupovine obavezno proverite iskustva i komentare drugih kupaca na internetu.

Jednostavnim koracima do najpovoljnije opreme za decu

Iskoristite sve prednosti portala Idealno.rs jer će vam uštedeti vreme u pretraživanju proizvoda, ali i popriličnu svotu novca, a da biste znale iskoristiti sve što vam portal nudi, ovo su ključne funkcionalnosti koje su vam na raspolaganju već kod iduće kupovine:

• Uporedite proizvode koji vam se najviše sviđaju – međusobno uporedite izabranu opremu za bebe i izaberi onu koja će odgovarati svim vašim potrebama.

• Dodajte u listu – sačuvaj sve proizvode za decu koje želite da kupite i koji vam se sviđaju, i dodajte ih na svoj spisak za kupovinu.

• Aktuelni katalozi – obavezno proverite akcijsku ponudu dečije opreme u omiljenim prodavnicama prelistavajući aktuelne kataloge i letke.

#Beba

#Porodica

#Žena

'