AKTUELNO

Iguman manastira Visoki Dečani, Sava Janjić, koji se predstavlja kao jedan od poslednjih zaštitinika srpskih interesa na Kosovu i Metohiji, otvoreno je podržao Sonju Biserko, ženu koja na svakom koraku promoviše lažnu državu Kosovo

Konačno je isplivao finalni dokaz, kojim je zacementirana činjenica da iguman manastira Visoki Dečani podržava lažnu državu Kosovo! A pritom se predstavlja kao poslednji borac za srpski narod na tom području?!

Janjić je na svom profilu na Twiteru podelio objavu niskotiražnog dnevnog lista Danas, u kojoj se pominje Sonja Biserko, žena koja otvoreno promoviše lažnu državu Kosovo.

Iguman Visokih Dečana je ovim direktno podržao, kako nju, tako i njene ideje, pa je vrlo lako zaključiti da je Janjić, ustvari - za Šiptare i protiv svog naroda.

Da bude još jasnije: Iguman Sava Janjić je direktno podržao ženu koja je učetvovala u pisanju lažnih haških optužnica protiv srpskih heroja, ženu koja traži da Srbija bude osuđena zbog genoicida, ženu koja promoviše lažnu državu Kosovo...

Misle, dakle, isto. Sve najgore o Srbiji i svom narodu!

#Kosovo

#Sava Janjić

'