AKTUELNO

Jolović je pozvao sve da se ponašaju odgvorno i ozbiljno i u skladu sa intresima Republike Srbije, ali i ocenio da oni koji to ne žele ne moraju ni biti deo Vlade Srbije.

Predsednik Gradskog odbora SNS Novi Pazar Nikola Jolović izjavio je da je na sednici skupštine tog grada došlo do svađe između građana bošnjačke nacionalnosti, da oni u tome nisu učestvovali niti imaju ikakve veze sa tim što se dogodilo.

- Juče je na sednici skupštine došlo do svađe između građana bošnjačke nacionalnosti. Mi, kao srpska lista, nismo u tome učestvovali, a optužuju nas da stojimo iza svega toga-  rekao je Jolović. - Niti stranka, SNS, niti predsednik stranke, kojeg su pojedini nazivali monstruoznim imenima ne stoje iz toga što se desilo - podvukao je Jolović.

- Ono što smo hteli i što je bilo u našem interesu je da zastitimo njih jedne od drugih, a na sve to pojedini funkcioneri tih stranaka govore kako neki treba da ostanu u Vladi Srbije, a uz sve to istu tu vladu i Srbiju napadaju - kazao je Jolović.

On je pozvao sve da se ponašaju odgvorno i ozbiljno i u skladu sa intresima Republike Srbije, ali i ocenio da oni koji to ne žele ne moraju ni biti deo Vlade Srbije. U Skupštini Novog Pazara desio se incident u kojem su učestvovali pojedini odbornici i građani, gde je došlo do svađe, pretnji, psovki...a predstavnici nekoliko stranaka koje okupljaju Bošnjake su za incident okrivile Stranku pravde i pomirenja Muamera Zukorlića. Takođe su najavili protest kao i da će se obratiti međunarodnoj zajednici.

#Novi Pazar

#SNS

'