AKTUELNO

Jovanović je komentarisao broj delegata NS na konferenciji te partije u Šapcu.

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović i predsednik Nove stranke (NS) Zoran Živković razmenili su uvrede na Tviteru, a povod za obračun na toj društvenoj mreži bio je tvit u kome je lider LDP-a ocenjivao političke domete NS. Naime, Jovanović je komentarisao broj delegata NS na konferenciji te partije u Šapcu.

- Više radikala se tuklo sa ( zvaničnikom LDP-a) Đorđom (Žujovićem) nego što je bilo delegata na Živkovićevoj konferenciji - napisao je Jovanović i dodao da isto važi i za proteste Saše Jankovića.

On je kritikova i samostalnu poslanicu Mariniku Tepić.  - Ona je ipak bila u više partija nego što je bilo delegata na konferenciji (NS), i radikala, batinaša Đorđa Žujovića u Hrtkovcim - tvit je Jovanovića.

Živković je na Jovanovićeve prozivke reagovao tvitom u kojem se lično obratio lideru LDP-a:

- Dragi Čedomire, očigledno da ti je diler podvalio sa sadržajem... Zbogom - napisao je Živković. Jovanović je, nakon toga, uzvratio tvitom u kojem komentarisao Živkovićev predlog da bi i štrajk glađu mogao da bude deo borbe opozicionih poslanika za fer izborne uslove.

#Tviter

#Čedomir Jovanović

'