AKTUELNO

Kako je istakao potpredsednik SNS Milenko Jovanov, dramatična promena desila se u Srbiji kada je odgovornost preuzela SNS. Jovanov je rekao da SNS opravdala podršku koju je dobila i da je traži podršku za reči, već za dela koja su jasna, proverljiva i koja svim građanima Srbije čine dobro.

Za prvih 10 godina možemo da kažemo da smo postigli takve rezultate, da oni koji se busaju u grudi kako sve znaju, takve rezultate ne bi mogli da postignu ni u narednih 100 godina, ocenio je u Čačaku potpredsednik SNS Milenko Jovanov.

- Pokazali su svojim radom, odnosno neradom, da su mislili samo o sebi i da nisu mislili o građanima, ni o tome kako da unaprede svoje gradove i opštine. Prioritet su im bile njihove funkcije, fotelje i to koliko će tog dana novca da odnesu kući - rekao je Jovanov sinoć, na proslavi 10 godina od osnivanja Gradskog odbora SNS u Čačku.

On je istakao da se dramatična promena desila u Srbiji kada je odgovornost preuzela SNS.

- To je Srbija čekala, tome se nadala i dočekala. Vi ste videli i nove saobraćajnice i autoput i onaj tunel, za koji su rekli da ni kamion ne može da prođe kroz njega. Nastavljamo dalje sa izgradnjom auto - puta, i puta Preljina - Pojate, koji će od Čačka napraviti važno saobraćajno čvorište - kazao je funkcioner SNS.

Jovanov je rekao da SNS opravdala podršku koju je dobila i da je traži podršku za reči, već za dela koja su jasna, proverljiva i koja svim građanima Srbije čine dobro.

Prema njegovim rečima, u industrijsku zonu država je uložila preko tri miliona evra, doveli smo strane investitore, gde će biti otvoreno više od 1.000 radnih mesta.

- Čačak će ubrzo doći u situaciju kao što su pojedini gradovi i opštine, gde će se međusobno poslodavci takmičiti ko će da uzme boljeg radnika. A radnik će doći u situaciju da bira kod koga će da radi i da bira bolje uslove. Prošlo je vreme onih koji su se bogatili na muci radnika, došlo je da vreme da svaki radnik koji pošteno živi od svog rada taj rad može pošteno i da naplati - kazao je Jovanov.

#Milenko Jovanov

#SNS

'