AKTUELNO

Srpska opozicija, kako ona sa "nacionalnim" tako i ona sa "građanskim" predznakom organizovala je u petak u Skupštini Srbije skup na kome je trebalo da se raspravlja o izbornim uslovima. Skup je , međutim, neslavno završen pošto je između opozicionara došlo do rasprave ko je "prava", a ko "lažna" opozicija.

Razdoru opozicije danas je dodatno kumovao Saša Janković koji je optužio pojedine predstavnike opozicije da sarađuju sa Vučićem.

Lider Pokreta slobodnih građana oglasio se na svom profilu na Tviteru:

- S razlogom nepozvani LDP je u jednom u pravu: jučerašnjem sastanku opozicije o izbornim uslovima prisustvovali su predstavnici nekih drugih stranaka koje saučestvuju u vlasti sa SNS. 381 nije bio uključen u organizaciju, ali greška od juče se neće ponoviti, bar ne s nama u sali - naveo je Janković, ne precizirajući na koga tačno misli.

Foto: Printscreen

Na okruglom stolu pod nazivom "Kako do poštenih izbora", juče su između ostalih prisustvovali lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović i Zoran Lutovac i kao i Saša Janković.

Sa druge strane, predstavniku LDP Đorđu Žujoviću nije bilo omogućeno da učestvuje na sastanku, zbog čega je on optužio druge opozicionare za "frustraciju".

Odmah nakon Jankovićevog tvita usledila je reakcija članova LDP:

- Skupština Srbije nije privatna kuća Boška Obradovića u kojoj on određuje ko i kada može da govori - napisala je Nataša Mićić.

Ni LDP nije ostao bez odgovora:

Oglasio i Sloba Georgiev:

#Saša Janković

'