separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

MIROVIĆ: Uređen Kamenički park - slika modernog grada (FOTO)


Pokrajinska vlada će nastaviti da podržava projekte Grada, jer nam je zajednički cilj da Novi Sad napreduje, rekao je Mirović.


Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišli su danas Kamenički park, u kojem su završena prva faza radova na uređenju parkovske infrastrukture, vredna 70 miliona dinara, koju su zajednički finansirali Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja, i Grad Novi Sad. 

Autor: www.vojvodina.gov.rs

- Grad Novi Sad i Sremska Kamenica dobili su uređen, veliki park, u kome će, zahvaljujući obimnim radovima na uređenju, građani moći svakodnevno da borave i uživaju - izjavio je Mirović i dodao da su radovi izvršeni prema uslovima pokrajinskog i gradskog Zavoda za zaštitu spomenika prirode.   

On je istakao da su u ovoj fazi radova, između ostalog, izgrađene betonske i rekonstruisane postojeće pešačko-biciklističke staze, postavljena javna solarna rasveta i novo dečije igralište, te dodao da će se sa radovima nastaviti i u narednom periodu.

Autor: www.vojvodina.gov.rs

 - Uređen Kamenički park je slika modernog grada, naše pokrajine i države. Pokrajinska vlada će nastaviti da podržava projekte Grada, jer nam je zajednički cilj da Novi Sad napreduje -  rekao je Mirović i najavio da su za sledeću godinu spremni zajednički projekti iz oblasti komunalne i saobraćajne infrastrukture.

 - Oživeli smo najveći i najstariji park u Novom Sadu, koji je decenijama bio zapušten. Danas Kamenički park predstavlja oazu mira i zelenila i pozivam sve Novosađane da ga posete i uživaju - rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti