AKTUELNO

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas, nakon obilaska Policijske stanice u Koceljevi, da policija osiguravajući bezbednost građana ujedno daje i doprinos stvaranju boljeg ambijenta za privlačenje investicija.

Foto: MUP Srbije

- Danas smo u poseti Policijskoj stanici Koceljeva, i razgovarali smo o tome šta možemo da učinimo kako bi unapredili bezbednost. Ova sredina je veoma značajna za razvoj voćarske i prerađivačke industrije i policija će dati sve od sebe kako bi obezbedila maksimalanu sigurnost građana, a time i doprinela stvaranju boljih uslova za investicije -rekao je Stefanović.

Foto: MUP Srbije

Ministar je pohvalio rad policijske stanice, koja pripada Policijskoj upravi Šabac, ističući da je stopa kriminala u Koceljevi izuzetno niska i da na ovoj teritoriji nije bilo izvršenja težih krivičnih dela.

Foto: MUP Srbije

- Mi ćemo nastaviti da radimo na poboljšanju uslova rada policije. Unapredićemo opremu na upravnim poslovima što će građanima olakšiti izadavanje ličnih dokumenata, ali ćemo nabaviti i nova vozila koja će policajcima olakšati terenski rad. Ova stanica će takođe kroz prijem novih policijskih službenika u narednoj godini podmladiti svoj kadar, a bezbednost će biti unapređena i postavljanjem kamera koje će biti ugrađene na teritoriji cele policijske uprave - rekao je Stefanović.

Foto: MUP Srbije

#Nebojša Stefanović

'