AKTUELNO

Izvinjenje možda nije bilo očekivano, ali umesto da se nada da će se priča o njegovom ogavnom Tvitu što pre završiti i zaboraviti, Veselinović nastavlja da potvrđuje i stoji iza svojih poziva na seksualno zlostavljanje premijerke. Još se i zahvaljuje na podršci Savezu, iako se deo ogradio od ovakvih bolesnih izjava.

Prostačke uvrede koje je preko društvenih mreža uputio Željko Veselinović na račun premijerke Ane Brnabić, naišle su na oštre reakcije stručne javnosti, ali i svakog sa mrvicom zdravog razuma.

Veselinović, koga već na internetu zovu Ankl Fester, se nije izvinio za skaradne pretnje i otvorene pozive na silovanje premijerke i umesto da se nakon nezapamćenog skandala povuče i ne pominje svoju sramotu, Željko Veselinović nastavio je da se drži teme koju je pokrenuo, usput zahvaljujući SVIM članovima Saveza za Srbiju na nedvosmislenoj podršci uz reči "neće nas uplašiti, pocepati" i tako dalje.

Ubrzo je ovaj Tvit obrisan sa Veselinovićevog naloga, budući da je verovatno shvatio da nisu svi iz ovog Saveza saglasni sa idejom da funkcionere treba seksualno zlostavljati i otvoreno im pretiti na taj način. Mnogi su se ogradili od bolesne ideje koje je Veselinović izneo.

Iako obrisan, predsednik opštine Ruma Stevan Kovačević sačuvao je printskrin Veselinovićevog Tvita i objavio ga na svom nalogu.

Mogao bi Veselinović da se pozabavi nekim drugim stvarima umesto što nepromišljeno i brzopleto piše po društvenim mrežama, recimo, da pre svega poseti nekog stručnjaka, a da u slobodno vreme prelista neki pravopis, jer poruka premijerki napisana bez ijednog interpunkcijskog znaka odaje utisak potpunog haosa i nereda u njegovoj glavi.

Sledeći put, Veselinoviću, ispeci pa reci, jer je blam da daješ izjave za koje očekuješ podršku, a dobiješ samo komentar: "čoveče, jesi li ti lud?".

Pročitajte još: Ružžić: Sramotna izjava Veselinovića, da li opozicija žželi takvo društvo?

Pročitajte još: VESIĆ: Da li u sali, među odbornicima parlamenta, treba da sedi čovek koji otvoreno poziva na silovanje premijerke! Veselinović je pozvao na silovanje i pokazao kakav je njegov politički program!

#Ana Brnabić

#Željko Veselinović

'