AKTUELNO

Kako navode, "napad nije uplašio porodicu Čolić, pa neće ni državu Srbiju i njene institucijeu nameri da se obračunaju sa kriminalcima koji su umislili da im pripada jedan grad i da ovde mogu da rade šta im je volja"

Srpska napredna stranka Šapca saopštila je da će i ubuduće činiti sve kako bi građani ovoga grada bili sigurni i bezbedni i da veruju u snagu instucija koje će, ističu, sigurno otkriti napadače sa "fantomkama".

- Takođe verujemo da znamo ko su nalogodavci čiji će se tragovi vrlo brzo razotkriti. To znaju i svi dobro obavešteni građani Šapca - navode.

Šabački SNS pre nekoliko dana saopštio je da se tokom večeri dogodio napad na suprugu poverenika Mesnog odbora SNS Mladena Čolića, da se upad dogodio oko 22 časa dok je supruga Čolića sklapala dečja kolica, a da su to učinila dvojica maskiranih muškaraca.

Kako se u današnjem saopštenju SNS Šapca navodi gradonačelnik tog grada "Nebojša Zelenović i njegovi 'saradnici' sa fantomkama preko lica, koji preskaču ograde i skaču na nejake, nisu uplašili našeg aktivistu Mladena Čolića i njegovu porodicu, pa sigurno neće ni državu Srbiju i njene institucije u nameri da se obračunaju sa kriminalcima koji su umislili da im pripada jedan grad i da ovde mogu da rade šta im je volja".

Naprednjaci Šapca se nadaju i da će Zelenović, umesto što napada Srbiju, pred Savetom Evrope izneti detalje o tome kako je trgovao odborničkim mandatima. "Ljudi u Evropi neće moći da veruju da ovde još uvek postoje odbornici političkih partija, koji su spremni da prodaju veru i prijatelje samo radi golog interesa. I što je najgore, da postoji gradonačelnik koji, eto, preko takvog nemorala i muke gradi političku karijeru i poziva na takozvanu demokratiju" navode.

Poručuju onima iz "Zajedno za Srbiju" da nema svrhe da "traže saveznike po belom svetu" da bi se zaklonili od hapšenja koje im se "sve češće priviđa" i dodaju da niko pošten iz zemalja sa razvijenim demokratijama, posebno u civilizovanoj Evropi, neće želeti da im pomogne da pljačkaju građane Šapca.

#SNS

#Šabac

'