AKTUELNO

Takozvani "Savez za Srbiju", čiji je isključivi cilj dolazak na vlast po svaku cenu, još jednom je pokazao svoje pravo lice, ocenio je Gradski odbor SNS Čačka.

- Okupili su se oni koji su poznati po lopovlucima, pozivima na krvoproliće, a sada podstiču i na silovanje žena koje ne misle kao oni. Znaju samo da lažu, kradu i sada vidimo šta bi radili svim ženama u Srbiji da dođu na vlast - ističe se u saopštenju objavljenom sinoć povodom skupa SZS u Čačku .

Oni koji su, kako se dodaje, privredu naše zemlje zavili u crno, pogasili na stotine hiljada radnih mesta, ostavili nebrojene porodice bez egzitencije, ponovo obećavaju "kule i gradove", kako bi im građani Srbije dali savoj glas na izborima.

- Đilas, Jeremić, Stefanović, Obradović i ostala bratija misle da mogu besmislenim pričama da pariraju radu i rezultatima Srpske napredne stranke, svemu onome što je predsednik Aleksandar Vučić učinio za naš narod. A učinio je mnogo. Međunarodni rejting Srbije podignut je na najviši nivo ikada, rast bruto društvenog proizvoda u prva dva kvartala 2018. godine je među najvećima u Evropi, po prilivu stranih investicija i otvaranju novih radnih mesta lider smo u regionu - napominje se u saopštenju.

Gradski odbor SNS podseća da je Čačak, posle više od 30 godina dobio modernu industrijsku zonu, odmah zatim i dva velika investitora, koji će zaposliti više od 1.000 Čačana.

- Kritike stižu od onih za čije vlasti grad Čačak nije dobio ništa, sem zatvorenih fabrika i bezperspektivnosti. SNS i Aleksandra Vučića kritikuju oni koji nisu uradili ni kilometar auto puta za naš grad, dok Čačak danas postaje raskrsnica svih najvažnijih putnih pravaca u Zapadnoj Srbiji - naglašava se u saopštenju i dodaje:

- Na građanima Srbije je da daju svoj sud na nekim narednim izborima i da ukažu poverenje onima koji rade i beleže rezultate ili onima koji danonoćno prete, vređaju i lažu, a kapital su stekli preko leđa naroda, koji je bivao sve siromašniji, a oni sve bogatiji.

#Dragan Đilas

#SNS

#Čačak

'