AKTUELNO

Animacija je zasmejala celu Srbiju, a ima za cilj da podseti kako su Đilas i njegova ekipa sekli rogove kravama jer su boksevi koje su im nabavili bili premali.

Internetom kruži animacija nepoznatog autora koja je zasmejala celu Srbiju, a u kojoj je predstavljen Dragan Đilas koji motornom testerom seče kravama rogove, podsećajući time na stvarnu situaciju kada su čelnici PKB-a tokom Đilasovog mandata zaista morali da seku kravama rogove da bi stale u bokseve koji su im bili premali.

Podsetimo, zamenik gradonačelnika Goran Vesić podsetio je u izjavi za Televiziju Pink i jutarnji program, kako se Đilas brinuo za PKB.

PKB je sa dolaskom Dragana Đilasa i rukovodstva koje je doveo na čelu sa Mandićem, koji je došao iz kompanije Delta agrar napravio između 55 i 80 miliona evra duga. Nisu platili dve godine nijedan račun za struju, gas, vodu. Prikazali da su ostvarili dobit od 1,4 milijarde i doneli su odluku da se za pet, šest direktora podeli bonus od 626.000 evra - rekao je Vesić.

Prema njegovim rečima, najbolji primer lošeg poslovanja i izvlačenja novca iz kombinata bila izgradnja nove farme koja je koštala skoro sedam miliona evra iako je PKB imao 24 prazna objekta gde je trebalo samo da se ubaci stoka.

PKB je imao 24 prazna objekta sa svom muznom opremom i samo je trebalo da se ubaci stoka. Ta frama nikada nije proradila u punom kapacitetu, podloga nije bila dobro urađena, kanalizacija nije bila dobro urađena… Kupili su krave sa rogovima koji su bili veći u odnosu na bokseve za automatsku mužu?! To su ti genijalci Đilasovi, a onda su im SEKLI ROGOVE - naveo je Vesić.

Podsetite se izjave zamenika gradonačelnika u nastavku:

#Dragan Đilas

'