AKTUELNO

Aleksandar Martinović, predsednik Poslaničke grupe Srpske napredne stranke, u ime SNS-a najoštrije je osudio otvorene pretnje silovanjem, brutalno vređanje i zastrašujuće neljudski odnos pokazan prema predsednici Vlade Srbije, Ani Brnabić, od strane Željka Veselinovića, predsedavajućeg u „Savezu“ Đilasa, Jeremića, Obradovića, Lutovca i njihovih poslovnih partnera.

- Ovaj užasan, pristojnom čoveku nepojmljiv izliv nasilja, vulgarnosti i prostakluka zapanjio je celu Srbiju. On, međutim, nije nikakav incident: on je slika i prilika načina na koji razmišljaju Veselinović, Đilas, Jeremić, Obradović, Lutovac i drugi pripadnici tajkunsko – ljotićevske koalicije, istakoa je Martinović.

Martinović ističe da oni, koji svakodnevno otvoreno prete nasilnim otimanjem vlasti u Srbiji, krvoprolićem i fizičkom odmazdom Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici, članovima Srpske napredne stranke i svima koje doživljavaju kao branu sopstvenom povratku na vlast i prilici za novo bogaćenje kroz pljačku naroda – ovim su, kao je istakao, pokazali kako bi se odnosili prema ženama u našoj zemlji, samo ako im se ukaže prilika.

- To su „vrednosti“ koje baštine pripadnici tajkunsko – ljotićevske koalicije, svi zajedno i bez ikakve razlike među njima - rekao je Martinović.

Martinović je dodao i to da im građani Srbije, sigurno, priliku za izopačeno iživljavanje o kom sanjaju – neće pružiti nikada.

- A reakcija, ili izostanak reakcije, svih političkih aktera u Narodnoj skupštini na ovaj skandalozni napad pokazaće jasno – da li se sa ovim užasom slažu, ili se nalaze na drugačijim vrednosnim pozicijama - napominje Martinović i dodaje:

- Neka svako pokaže gde vidi svoje mesto.

Prema Martinovićevim rečima, stav narodnih poslanika Srpske napredne stranke je jasan: ovakav čin zaslužuje najsnažniju moguću osudu svakog pristojnog čoveka.

#Aleksandar Martinović

#Ana Brnabić

#SNS

#Željko Veselinović

'