AKTUELNO

Lažni sindikalac minornog Udruženja sindikata "Sloga" Željko Veselinović i prvi predsedavajući Saveza za Srbiju, saveza poznatog po tome što njegovi članovi svakim danom u svojim izjavama i postupcima padaju sve niže i niže, uvredio je na društvenim mrežama premijerku Srbije Anu Brnabić, sve žene, pokazao da je šovinista i homofob.

On je premijerku uvredio samo zato što je istakla da je Đilas prvi uveo rijaliti programe u Srbiju i iznela svoj stav o tome.

Ovo ne bi trebalo da nas čudi, s obzirom da znamo ko stoji iza čoveka koji se usudio da na najgori i najgnusniji način uvredi i povredi sva prava i slobode čoveka. Premijerku Srbije, ali i sve njene građane.

Veselinović je pokazao da nema ni malo stida niti srama, ali ujedno i spustio na najniži mogući novo svakog čoveka  i građaninaa Srbije, pa i samu Srbiju.

Đilasov piun je pokazao još jednom kojim se sve sredstvima služi ekipa okupljena oko ljudi čiji je cilj samo ocrniti sve ono što Srbija voli i bora, a sve u cilju dolaska do fotelje.

Novinarka Antonela Riha nije ostala imuna na ova pisanja, i svoje zgrožavanje ovakvim postupcima iznela je na društvenim mrežama. Ona smatra da predsedništvo SZS treba da se izjasni o ovoj izjavi,

#Ana Brnabić

#Dragan Đilas

#Željko Veselinović

'