AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je danas da je zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Srbija sa Kinom izgradila čelično prijateljstvo, a da je zahvaljujući "Vuku Jeremiću i njegovom Savezu za pljačku" Srbija mogla da vidi samo kako na delu izgleda međunarodna korupcija i kriminal i ponižavanje naše države.

- Istina je da je predsednik Vučić posetu Kini iskoristio i da zamoli naše kineske prijatelje da pomognu Srbiji i da nešto od najsavremenijih, modernih i inovativnih tehnologija dođe u našu zemlju i podigne srpsku privredu - kaže Jovanov, navodi se u saopštenju.

Upravo zahvaljujući predsedniku Vučiću, Srbija je sa Kinom izgradila “čelično prijateljstvo“ koje je rezultiralo ogromnim investicijama u Železaru Smederevo (350 miliona evra), RTB Bor (1,4 milijarde dolara), Šandong Linglong u Zrenjaninu (1 milijarda dolara), kao i izgradnju Pupinovog mosta, puteva... rekao jeJovanov i dodao:

A zahvaljujući Jeremiću i njegovom Savezu za pljačku Srbija je mogla da vidi samo kako na delu izgleda međunarodna korupcija i kriminal i ponižavanje naše države na svakom mestu, dok se on bahatio u skupocenim hotelima i vozio privatnim avionima, trošeći milione narodnih para".

Kaže i da je vreme da "umesto konstantnih laži i odvratnih izmišljotina, Jeremić konačno saopšti građanima Srbije za šta je od katarske ambasade u Berlinu dobio 200.000 evra i od koga je dobio 7,5 miliona evra za izbornu kampanju, i još bitnije - šta im je obećao zauzvrat".

#Milenko Jovanov

#SNS

#Vuk Jeremić

'