AKTUELNO

Opoziciji je, izgleda, apsolutno sve prestalo da bude sveto, pa koriste i odluku srpske Vlade kojim se pomaže bolesnoj deci, da sebi prikupe poneki poen tako što će svaki trud omalovažiti.

Prvi koji su se oglasili da dečaku Dušanu Todoroviću (4) treba pomoći, bili su upravo Dragan Đilas i Sergej Trifunović, isti oni koji su se uspaničili onog trenutka kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da će država maksimalno izaći u susret i pomoći malom Dukiju.

Kada je lepa vest stigla i kada je ostalo da se nadamo i molimo za uspešnost lečenja, Trifunović i ostali nisu ućutali zadovoljni činjenicom da je učinjeno dobro delo, već su, gotovo jedva dočekavši, napali predsednika, Vladu i ismejali ovaj humani čin bez imalo obzirnosti.

Iako je javno obećao da će se oglasiti čim legne novac, Trifunović se ipak ućutao i rekao da je istina da je svota legla, ali tek kada su ga upitali za to:

- Vlada je uplatila novac. Jednokratna uplata tih 250.000 evra je fin i lep markentiški gest i oni će sigurno zapušiti neke rupe. To nije uopšte sporno i nisu mali novci. To će sada potkrepiti petoro dece, potrošćemo te pare i za mesec dana ćemo imati još sedmoro dece! I, šta onda? - izjavio je Trifunović.

Dakle, sudeći prema načinu rezonovanja Trifunovića i Đilasa, bolje je da država nije ni uplatila 250.000 evra, iako su dan pre nego što je novac legao, tražili pomoć od države i širili mržnju prema istoj po društvenim mrežama.

Uprkos svemu, nastavljaju sa svojim planom da na svaki način okrenu građane Srbije protiv vlasti.

Pročitajte još: Umesto da se raduje pomoći za obolelu decu, Sergej Trifunović napada predsednika

#Dragan Đilas

#Sergej Trifunović

'