AKTUELNO

Kako se navodi u saopštenju SNS Čajetina, razumeju to što je Stamatović nervozan jer je u svojim suludim političkim ambicijama ostao samo još sa svojom "saradnicom" i "saradnikom" i nekoliko lažnih profila na Fejsbuku.

Povereništvo SNS Čajetina saopštilo je danas da je žalosno kada predsednik te opštine Milan Stamatović priča o patriotizmu, poljoprivredi, ekonomiji ili ceni malina, jer, kažu, da javnost treba da zna da se on u obradu zemlje jedino razume kada sa saradnicima "obrađuje materijal" za prodaju Zlatiborske zemlje.

Naprednjaci Čajetina kažu i da Stamatović to radi neposrednom pogodbom od sednice skupštine do sednice skupštine i otkrivaju da njegova najbliža "saradnica i savetnica" nosi gardarobu vrednu koliko i 10 tona malina, a dao je, navode, i "značajan doprinos" poljoprivredi raspodelom sredstava za nabavku nepostojećih traktora.

- Krivična prijava kaže da je Milan Stamatović svome članu opštinskog veća dodelio novac za kupovinu traktora koji nikada nije kupljen. Svojim saradnicima je delio predizborne subvencije za poljoprivredu koje su koristili za ''uzgoj glasova'' na samo njima poznat način - navode naprednjaci Čajetine malverzacije Stamatovića.

Oni kažu da razumeju to što je Stamatović nervozan jer je u svojim suludim političkim ambicijama ostao samo još sa svojom "saradnicom" i "saradnikom" i nekoliko lažnih profila na Fejsbuku.

Ostali se, ističu, ograđuju od njega i tvde da je skrenuo ali, kako kažu, ne samo sa puta.

- Moguće je da se svojim saopštenjima Stamatović pokušava nametnuti svom tajkunsko lopovskom savezu kao kadar za ministra poljoprivrede, tačnije ministra poljoprodaje - navodi se u saopštenju i dodaje da na zemlji, kojom on na žalost upravlja, ne može da nikne ništa drugo osim nekog bespravno izgrađenog objekta.

#Milan Stamatović

#SNS

'