separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Đorđević sa ambasadorom Švajcarske: Zahvalni smo Švajcarskoj na razumevanju i podršci, posebno kada su u pitanju položaj Roma i migrantska kriza


Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je danas sa ambasadorom Švajcarske u Srbiji Filipom Geom, kome je zahvalio na velikoj podršci koju nam Švajcarska pruža u rešavanju migrantske krize.


Đorđević je istakao se Srbija, kada je u pitanju migrantska kriza, pokazala kao društveno odgovorna zemlja i bila je primer svim ostalim državama koje se bore sa istim problemom.

Zahvalni smo Švajcarskoj na velikom razumevanju i podršci, posebno kada su u pitanju položaj Roma i migrantska kriza. Švajcarska je jedna od zemalja koja nam pruža najveću finansijsku podršku, kazao je Đorđević.

On je dodao da nam je želja da saradnju unapredimo i u oblastima zapošljavanja, čime bismo našim građanima omogućili nova radna mesta.

Ambasador Ge istakao je da je saradnja sa Srbijom strateški važna i predstavio je tekuće inicijative koje Vlada Švajcarske sprovodi u partnerstvu sa Vladom Srbije u oblasti zapošljavanja mladih i unapređenja dualnog obrazovanja, navodi se u saopštenju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti