AKTUELNO

Novoformirani Savez sa Srbiju - u kome su se na okupu našle „babe i žžabe" - najbolji je primer kako u borbi za vlast čelnicima deset političkih organizacija okupljenih u njemu program, prinicipi i jasan stav ne znače ništa, ocenili su u GO SNS iz Čačka.

- Lepo bi bilo kada bi Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Borko Stefanović objasnili kako nekada nisu mogli zajedno u DS, a sada su odjednom, ponovo "u ljubavi i slozi", dok njihovi doskorašnji saborci Boris Tadić, Saša Janković, kao i Miloš Jovanović, Saša Radulović i ostali opozicioni lideri sebe ne vide u tom kvazi savezu - navodi se u saopštenju.

SNS Čačak takođe navodi da podršku ulasku u SZS nisu dali ni vodeći ljudi DS na čelu sa Dragoljubom Mićunovićem, kao ni dobar deo Glavnog odbora Dveri.

Zbog toga se, kako kažu, postavlja pitanje da li je ovo skup tih samoproklamovanih lidera ili političkih organizacija koje predstavljaju.

- Poseban "biser" predstavlja princip da se sve odluke donose konsenzusom, s obzirom da u programima tih političkih organizacija gotovo i da nema dodirnih tačaka, sem puste žželje da se po svaku cenu domognu vlasti. I oni se nadaju da će sve ovo narod da "proguta" - zaključuje se u saopštenju.

#Dragan Đilas

#SNS

#Čačak

'