separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

PALMA: KOLIKO JE GRAĐANE SRBIJE KOŠTAO VUK JEREMIĆ U UN, A ŠTA JE SRBIJA OD TOGA IMALA?


Najskuplji, a istovremeno za Srbiju najporazniji diplomata u istoriji Srbije je Vuk Jeremić, čija je diplomatija Srbiju koštala milione i milione dolara, a koristi su imali samo neprijatelji Srbije, pre svega kosovski Albanci, kaže predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.


Reagujući na opasku Vuka Jeremića na Tviteru o sumraku dostojanstva u "zlatnom dobu", Marković mu zamera što se "drznuo da kritikuje" akciju pomoći građanima, koje je, kako kaže, upravo Jeremić ostavio bez hleba. 

- Znam ja Vuče da za tebe nije ništa 5,9 i 12.000 dinara, jer tebi stalno neko uplaćuje po više stotina hiljada evra kako bi se ti nekako rehabilitovao i ponovo upropašćavao Srbiju. Vuče, poziciju ne daju sponzori i donatori već građani Srbije na izborima - poručuje Marković u saopstenju dostavljenom medijima i dodaje da građani neće glasati za one čiji je jedini program mržnja prema predsedniku Srbije. 

Jeremić je na svom tviter nalogu uz fotografiju na kojoj veliki broj građana Jagodine čeka u parku ispred gradske skupštine da dobije pomoć od dve i tri hiljade dinara namenjenu starima, nezaposlenima, roditeljima s više dece, napisao: Tiskanje osiromašenog naroda u redu za Palminu milostinju koja se namiruje iz njihovih sopstvenih džepova - sumrak dostojanstva u "zlatnom dobu" godina koje izjedaju skakavci.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti