separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

NOVA PODVALA VUKA JEREMIĆA RAZOTKRIVENA: Tvriteraši ga provalili: Sve je poklonio Albancima, bilo mu je bitno samo da se obogati


Jedan od lidera takozvane kupus opozicije, Vuk Jeremić, u nadi da će prikupiti neki politički poen nastavlja da se služi jeftinim trikovima. Ovog puta poku pokušao je da slaže pratioce na Tviteru da se nalazi u Preševu.


Jeremić je na Tviteru objavio montiranu fotografiju na kojoj se vidi da se, navodno, nalazi u Preševu.

 - Ovo je Srbija. Niko nema prava da otpiše nijedan njen deo. Ko se usudi da pokuša, sudiće mu prvo narod, a onda i istorija - napisao je Jeremić.

Njegovi pratioci na Tviteru shvatili da je fotografija obrađena u Fotošopu i oštroga iskritikovali. 

 Odmah nakon objave, pratioci su shvatili da je reč o gnusnoj laži i podvali, pa je ovaj njegov potez naišao na osudu. 

Tviteraši nisu pali na njegove laži i podsetili su ga da je upravo on, zajedno sa svojim političkim saborcima, odgovoran za situaciju na Kosovu i Metohiji.

Malo je reći da je licemerno da čovek, koji je bio na vlasti u vreme kada je na inicijativu Srbije Međunarodni sud pravde doneo mišljenje kojim je potvrđena nezakonita nezavisnot Kosova, sada govori o tome da niko nema prava da otpše ni nijedan deo Srbije. 

Još je gore što se Jeremić ovakvim podvalama služi u trenutku kada se vodi ključna bitka za Kosovo i Metohiju i kada predsednik Srbije Aleksandar Vučić čini sve da Srbima na KiM obezbedi bolje uslove za život i spasi što se spasiti može. 

Srećom, građani više ne veruju i njegove laži i podesćaju da je on taj koji sve poklonio Albancima, te da je on već pokazao kako se odnosi prema Srbiji dok je bio na vlasti i da mu je bilo bitno samo da se obogati. Kako neki tviteraši kažu, počinje da bude smešan. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti