separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Vučićević za Pink: NATO Vuk i njegov tajkun Đilas, Saša Janković i Borko Stefanović, sada drže lekcije o Kosovu, a 2011. su postavili granicu gde je nikada nije bilo (VIDEO)


Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista „Informer“ Dragan J. Vučićević, rekao je za Novo jutro televizije Pink da je Borko Stefanović sa svojim tadašnjim šefom Vukom Jeremićem, bio glavni operativac kada su 2011. postavljali granicu između Srba i Srba, tamo, kako kaže, gde nikada granica nije postajala.


- Po svim istraživanjima, ispitivanjima i anketama, ogromna većina građana u Srbiji podržava vraćanje obaveznog vojnog roka. Protiv su oni koji su protiv svega u Srbiji. Protiv su tzv.opozicionari, ja ih zovem savezom za svoju fotelju i svoju funkciju. A sam Bog zna zašto su protiv - rekao je Vučićević.

Kako kaže, niko nije rekao koliko će trajati vojni rok, u kojim uslovima, samo je rečeno da se razmišlja o tome, i da je neophodno u bezbednosno zadatim okolnostima.

- Generacije i generacije momaka i devojaka u Srbiji je raslo, a da nemaju nikakvog pojma o bilo čemu što ima neke veze sa odbranom države i zemlje. U Švajcarskoj je za svakoga obavezan vojni rok, u svim skandinavskim zemljama takođe. Ali , potrebno je biti protiv bilo čega što bi eventualno moglo da donese nešto dobro - rekao je Vučićević.

Prema njegovim rečima, nama sada lekcije o Kosovu drži NATO Vuk i njegov tajkun Đilas, kao i Saša Janković i Borko Stefanović.

Autor: TvPink Printscreen

- Borko Stefanović je sa svojim tadašnjim šefom Vukom Jeremićem, bio glavni operativac kada su 2011. postavljali granicu između Srba i Srba. Tamo gde nikada granica nije postajala. I oni nama pričaju o tome da će Vučić nešto da izda. To je bezobrazno i bahato i ne znam kako drugačije to da kažem. Pamtimo šta su uradio Vuče Jeremiću - rekao je Vučićević.

Vučićević je podsetio na “velikog patriotu i Srbina” igumana manastira Dečani, Savu Janjića, koji isto govori protiv razgraničenja na Kosovu.

- Taj čovek radi vodi politiku koja nema veze sa crkvom. On je odmah posle NATO agresije, u vreme kada na Kosovu šiptarski teroristi ubijaju i kolju i trguju sa organima Srba sa Kosova, on nosi kišobran Madlen Olbrajt. I sad taj nama izigrava velikog patriot. Ovo je ogromna zamena teza. lekcije iz patriotizma drže nam oni koji su prodali i izgubili sve što se izgubiti može - rekao je Vučićević.

Kako kaže, te “velike patriote” su došli na vlast sa jednim satom , a sada imaju 25 miliona evra.

- Ovde je na delu jedna velika, strašna zamena teza, gde ljude koji pokušavaju nešto da urade za Srbiju treba proglasiti za izdajnike, a one koji su sve izgubili treba proglasiti za nekakve spasioce - rekao je Vučićević.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti