AKTUELNO

Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev kaže da je Vuk Jeremić, Zdravko Ponoš i grupa njihovih saradnika dobila "zadatak" da javnost u Srbiji ubedi da će naša država izgubiti nešto eventualnim pronalaženjem kompromisnog rešenja za probleme na Kosovu i Metohiji, saopštio je SNS.

U saopštenju za medije Kozarev navodi da je upravo Jeremić obeležio doba najvećih poraza u političkoj i diplomatskoj borbi Srbije za očuvanje nacionalnih interesa na KiM.

- Njegov poraz pred Međunarodnim sudom pravde, izmeštanje dijaloga Beograda i Prištine iz Ujedinjenih nacija pod okrilje EU, postavljanje graničnih prelaza i albanskih carinika usred naše države, istorijski je poraz srpske nacionalne politike, a istorijska pobeda albanskog državotvornog pokreta na KiM - smatra Kozarev.

Dodaje da se sada i šef njegovog "vojnog NATO kabineta" Zdravko Ponoš setio da deli lekcije o vojnoj strategiji, i to "bez trunke srama nakon što je srpsku vojsku po nalogu evro-atlantskih moćnika doveo na ivicu propasti, zagovarajući usput otvoreno ulazak Srbije u savez sa dojučerašnjim neprijateljima".

Pročitajte još: PUCAJU PO SVIM ŠAVOVIMA: Najuže rukovodsto DS-a igra se na društvenim mrežama - Kena optužio vrh stranke da ga je izbacio iz Viber grupe!

#Dušan Kozarev

#Vuk Jeremić

#Zdravko Ponoš

'