AKTUELNO

Reformisit Vojvodine u celosti podržavaju kurs predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji, kako ističu, ima težak zadatak - da sačuva mir i stabilnost u državi.

Reformisti Vojvodine, u saopštenju, pozivaju i sve opozicione lidere da „ne pucaju u prazno“, te podsećaju da su imali prilike i mogućnost da u svojoj vladavini od 5. oktobra 2000. godine pokažu šta znaju i umeju, a to su, kažu, sami građani osetili na svojoj koži i svom džepu, sa raznim aferama u njihovim redovima.

Za vreme vladanja opozicionih lidera, politički manir je bio staviti glavu u pesak, a od kada je na vlasti predsednik Aleksandar Vučić, Srbija ima jasnu viziju i rešenje koje je vezano za bolju budućnost svih nas. Predsednik Srbije je političar koji se ne plaši, koji ima svoj stav i koji brine o budućim pokoljenjima. Veoma je važno obezbediti mir i blagostanje, ne treba se plašiti mira, njemu treba težiti“, naglašavaju Refomisti Vojvodine.

Dodaju da su ponosni na sve što je postigao Vučić do sada, i na svaki novi put, fabriku, bolnicu, školu, ali i na predstavljanje naše zemlje na svetskojpolitičkoj sceni.

- Očuvanje dobrih susedskih odnosa, prepoznavanje potreba za ulaganjem i obnovom, uz istovremeno očuvanje i negovanje tradicije naroda, samo su neki od pokazatelja u kom pravcu se kreće naša zemlja. Trajno rešenje problema Kosova i Metohije, koje se već godinama javlja kao najveći problem, rešava predsednik Vučić. Prethodni političari nisu obraćali pažnju na gorući problem, i oni nisu težili da potraže i ponude rešenje, već se teret prenosio na generacije koje dolaze - navode Reformisti.

Predsednik Vučić je, kako se ističe u saopštenju, pokazao hrabrost, jer u ovim teškim vremenima pokušava da pronađe rešenje koje je dobro za Srbiju u celosti.

- Onima koji znaju samo da kritikuju, treba reći da današnja Srbija štiti interesese naroda i da građani Srbije treba da se osećaju bezbedno i sigurno. Izazivanje straha i panike korisitli su prethodni političari, ali danas, svi treba da se osećaju zaštićeno i da budu sigurni da će donete odluke biti u njihovu korist. Takođe, treba istaći da niko neće odustati od borbe za jaku Srbiju - podvlače Reformisti.

Predsednik Vučić u toj borbi nije sam, jer ima podršku, a njegovo zalaganje za „bolje sutra“ je cenjeno, prepoznato i pripoznato, ukazuju Reformisti, koji ističu da građani Srbije to vide i pružaju apsolutnu podršku.

Reformisti Vojvodine pružaju punu podršku predsedniku Srbije u nastavku pregovora i u nastojanjima da se pitanje Kosova i Metohije reši u najboljem interesu Srbije i Srba u južnoj pokrajini.

#Aleksandar Vučić

'