AKTUELNO

Funkcioner SNS i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ocenio je danas da Rodoljuba Šabića, poverenika za informacije od javnog značaja, nikada nisu interesovali građani Srbije, kao ni njihova prava.

- Vidim da se Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja i gradonačelnik Beograda u pokušaju uznemirio zato što je srpska javnost saznala da su fudbaleri Šaćiri i Džaka državljani Republike Srbije. To je izgleda za Šabića zabranjeno da javnost zna - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Dodao je da se, seća kada se taj isti Šabić oglasio nenadležnim kada su neki mediji objavili zdravstvene kartone novinarki Gordane Uzelac i Maje Dragović, koje su dok su obavljale svoju dužnost pretukli huligani srpskog fašiste Boška Obradovića.

- Srpske građanke Uzelac i Dragović za Šabića nemaju istu vrednost kao srpski građani Šaćiri i Džaka. Neverovatno!? Ali to je Šabić - primetio je Vesić.

Kako je dodao, Šabića nikada nisu interesovali građani Srbije kao ni njihova prava.

- Svoju poziciju je koristio da bi se promovisao za neku buduću političku poziciju kao što mu je danas slučaj “Šaćirija i Džake”, koji ne postoji, služi da se preporuči za novi posao kada mu ove jeseni istekne drugi i poslednji mandat - dodaje Vesić.

#Rodoljub Šabić

'