AKTUELNO

Pristalice Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića na društvenim mrežama osuli su neviđenu paljbu po predsednicima srpskih opština na Kosovu i Metohiji samo zato što su pomenutim predstavnicima opozicije, koji se protive svakom smislenom predlogu za rešenje kosovske krize, poručili da će ih potražiti u njihovim kućama i vilama i pitati ih zašto su to uradili srpskom narodu.

- Njihovo likovanje nad našom teškom sudbinom Vam mora dati podstrek da nastavite pregovore, za šta ćete u nama i srpskom narodu uvek imati bezrezervnu podršku. A ako do rešenja ne dođe zbog štetočinskog delovanja gore pomenutih, mi ćemo biti prinuđeni da ih potražimo u njihovim kućama i vilama i da ih upitamo zašto su to uradili srpskom narodu - navodi se u otvorenom pismu predsednika srpskih opština na KiM upućenom predsedniku Srbije.

Pristalice Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića su zabrinutost predstavnika Srba sa KiM za sudbinu srpske pokrajine i našeg naroda koji tamo živi i podršku predsedniku Vučiću protumačile kao napad na njihove lidere, pa su na društvenim mrežama krenuli sa najstrašnijim uvredama i optužbama da je reč o pozivu na nasilje.

Ovim najstrašnijim licemerima jako je zasmetala opravdana kritika na račun Đilasa, Jeremića i Obradovića, ali im ne smeta kad pomenuti Boško Obradović otvoreno poziva na vojni puč i nasilnu smenu predsednika Srbije.

Obradovićev nedvosmislen poziv na rušenje ustavnog poretka Srbije i oružanu pobunu, koju su prećutno podržali i njegovi kompanjoni Đilas i Jeremić, po njima nije razlog za reakciju, njima su krivi Srbi sa KiM, jer ne žele da žive u lažnoj državi Kosovo, daleko od Srbije.

#Boško Obradović

#Dragan Đilas

#Kosovo i Metohija

#Vuk Jeremić

'