AKTUELNO

Nakon što se najeo prasetine i odmorio od odmora, Vuk Jeremić je nastavio da dosledno sprovodi svoju politiku, koja ima za cilj da celo nezavisno Kosovo po modelu dve Nemačke postane članica UN, a da država Srbija na Kosovu nema apsolutno ništa, ocenjuje potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

- Tu je politiku vodio u vreme kada je, na nesreću Srbije, bio ministar inostranih poslova, kada je postavljao granicu na Jarinju i Brnjaku, postavljao pitanje Međunarodnom sudu pravde koje je za posledicu imalo mišljenje koje kaže da odvajanje Kosova i Metohije nije suprotno međunarodnom pravu, kada je uvodio Hašima Tačija na sednice Saveta bezbednosti UN da govori umesto UNMIK-a, kada je šibicario i lagao Kinu i Rusiju, izmestio pitanje KiM iz UN i prebacio ga na Evropsku uniju, kada je radio iza leđa pregovaračkom timu Srbije...- naveo je Jovanov u pisanoj izjavi.

Kako dodaje, Jeremićevo glumatanje nekakvog patriotizma može samo da izazove gađenje, jer se iza te loše odglumljene fasade nalazi biće koje je nanelo nesagledivu štetu državi Srbiji i njenim interesima na Kosovu i Metohiji i koje danas čini sve što može da ta šteta bude i veća i zato je predmet obožavanja albanskih medija.

- Najzad, Vuk Jeremić i dalje nije odgovorio zašto je od ambasade arapske države Katar u Berlinu, koja je 2011. godine priznala 'nezavisnost' Kosova, dobio 200.000 evra i kakve to veze ima sa politikom koju vodi - istakao je Jovanov.

#Milenko Jovanov

'