AKTUELNO

Lep provod želimo Jeremiću, verovatno se mnogo umorio slaveći sinoć albansku pobedu.

Vuk Jeremić uputio se na "zasluženi" odmor nakon što je juče, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, slavio stav nemačke kancelarke o nepomeranju granica na Balkanu, što isključuje razgraničenje na Kosovu i automatski podrazumeva zalaganje za celovitu i nezavisnu južnu srpsku pokrajinu. Kada je posao odrađen, Jeremić je ostavio Tvit "Konačno odmor".

Srbi su sigurno zahvalni oduvanoj kupus opoziciji jer im je omogućila da žive u dve različite države, i dalje u neizvesnosti, strahu i bez sigurnog sutra.

Nakon jučerašnjeg dana u kojem je ekipa, koja se kontinuirano zalaže za destabilizaciju Srbije, dobila poruku koju je želela od vrlo važnog političkog faktora za Srbiju - Nemačke, Jeremić se bezbrižno uputio na odmor.

A onda, baš po navici, usput se i bahanalisao. Naime, na snimku koji je objavio, dok mu na zadnjem sedištu automobila sede maloletni sestrići, Jeremić upravlja automobilom bez vezanog sigurnosnog pojasa, praveći time prekršaj i rizikujući živote.

Iz snimka saznajemo i to da Jeremić vozi bez pojasa Ibarskom magistralom koja je sinonim za opasnost i rizik kada je saobraćaj u pitanju.

Moguće je da se Jeremić u svojoj bahatosti na putevima ugledao na svog koalicionog partnera Dragana Đilasa, za kojeg se sećamo kako je svojim besnim džipom preticao kolonu preko pune linije, jureći u Šabac.

A gde se uputio Jeremić, ostaje da vidimo. Sigurno će se uskoro javiti sa neke luksuzne destinacije, nabijajući narodu na nos sav luksuz u kojem uživa. Možda je čak destinacija ekskluzivno grčko letovalište "Porto Karas" na Sitoniji, u kojem letuje Đilas, plaćajući za noćenje čak 300 evra.

Foto: Informer

Lep provod želimo Jeremiću, verovatno se mnogo umorio slaveći sinoć albansku pobedu.

#Albanija

#Kosovo

#Vuk Jeremić

'