AKTUELNO

Hašim Tači zahvalio je svim liderima i građanima Preševske doline koji podržavaju ostvarivanje ciljeva za ujedinjenje Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom "u okviru korekcije granica između Kosova i Srbije".

Tači je na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuk napisao da bi to pravo na ujedinjenje trebalo da podrže svi politički lideri i civilni sektor.

- Još jednom zahvaljujem liderima i gradjanima Preševske doline koji podržavaju ostvarivanje naših zajedničkih ciljeva za ujedinjenje Preševa, Bujanovca i Medvedje sa Kosovom, u okviru korekcije granica izmedju Kosova i Srbije. Ovo pravo treba da nas ujedini bez obzira na stranačka i ideološka opredeljenja, bez obzira na institucionalnu poziciju, uključujući civilni sektor ili opoziciju - naveo je Tači.

Lider Partije za demokratsko delovanje iz Preševske doline Riza Halimi izjavio je da bi priključenje tog područja Kosovu predstavljalo ostvarenje želja Albanaca iz Doline, ali je ocenio da je predsednik Kosova Hašim Tači taj predlog izneo "neočekivano".

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

#Hašim Tači

#Kosovo

#Preševo

'