AKTUELNO

Posle poziva Boška Obradovića na nasilni vojni puč i hapšenje predsednika Srbije Alekdandra Vučića, prvi se oglasio njegov i Đilasov čovek, Đorđe Višekruna, koji poručuje: Spremajte municiju, pravimo novi 5. oktobar, lako ćemo se obračunati s policijom!

Nakon što je Boško Obradović, kojeg su na silu u parlament Srbije ubacili američki ambasador i Bojan Pajtić, pozvao na vojni udar i nasilno svrgavanje vlasti, javili su se i prvi naoružani jurišnici!

Foto: Printscreen Instagram

Juče se posle poziva Boška Obradovića na svojoj fejsbuk stranici oglasio njegov i čovek Dragana Đilasa, Đorđe Višekruna, koji je pozvao narod da skuplja municiju, najavljujući novi peti oktobar i paljenje Srbije.

Foto: Printscreen Instagram

On je u svom saopštenju rekao da neće biti teško obračunati se sa policijom i zatim bestidno uvredio sve žrtve ustaškog pogroma u Hrvatskoj, najavljujući da će vlast u Srbiji doživeti novu "oluju".

Čovek Boška Obradovića i Dragana Đilasa uz svoj poziv na naoružavanje objavio je i fotografije sa naoružanjem, koje nije dozvoljeno za ličnu upotrebu i držanje.

#Đorđe Višekruna

'