AKTUELNO

Lideri takozvane "kupus koalicije" danas su pozvali na hapšenja i ubistva po Srbiji, a to je naišlo na oštru osudu visoke funkcionerke Demokratske stranke, Gordane Čomić.

Predstavnici "kupus koalicije", Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić, odmaraju se i bahate po najskupljim svetskim letovalištima i sanjaju državni udar u Srbiji.

Poziv na puč izazvao je buru reakcija na društvenim mrežama, a jedan korsinik Twitera pozvao je na hitno disciplinovanje štetočina iz opozicije i na javno distanciranje od njih.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

- Ovaj ladno poziva na puč. Pre toga, "sindikalac" bi da šalje u kamenolome, a Zlatiborac da "oslobađa" Hrvatsku. Onih nekoliko ozbiljnih političara u vrhu Saveza za Srbiju ili neka odmah disciplinuje štetočine ili neka se odmah distancira - stoji u objavi.

Visoka funkcionerka Demokratske stranke Gordana Čomić odmah je odreagovala i složila se sa korisnikom Twitera, pa je retvitovala njegovu objavu.

Dakle, izgleda da je ona rešila da se javno distancira od lidera "kupus koalicje", a kako su krenuli na kraju će ostati sami sa sobom, pošto im ništa drugo ne preostaje.

#Opozicija

'