AKTUELNO

Još jedna sramota Aleksandra Odžića, a ujedno i Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i Saše Jankovića.

U danu kada se predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Briselu borio da se izbori za Srbe na Kosovu i Metohiji i da spasi ono što su Vuk Jeremić i tadašnja vlast doveli u bezizlaznu poziciju, sa severa Srbije stiže novi udarac. Partner Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i Saše Jankovića, Aleksandar Odžić, zatražio je održavanje referenduma za samostalnost Vojvodine, te istakao da je potrebno da se međunarodna konferencija o Vojvodini održi i u Briselu.

Pročitajte još: JOŠ JEDAN ĐILASOV PARTNER ZBOG KOJEG SE SIGURNO SVAKO SRAMI! Odžić Srbiji okrenuo 'pozadinu' iz Hrvatske i poručio: 'VOJVODINA REPUBLIKA' (FOTO)

Takođe, Odžić ističe da nema potrebe da se referendum o pitanju Kosova održava na teritoriji Republike Srbije, jer su se građani Kosova vec izjasnili i on to poštuje.

Pročitajte još: JOŠ JEDAN JANKOVIĆEV SEPARATISTA! Nakon Odžića koji bi da otcepi Vojvodinu, Čičak bi da RASPARČA CELU SRBIJU!

Ne razumem zašto bi referendum za Kosovo bio na teritoriji cele države, isto važi i za Vojvodinu, ako su to pravo ostvarile sve bivše članice tadašnje SFRJ da se izjašnjavaju gde da žive, a iskoristilo ga je i Kosovo. Očekujem da će se na teritoriji Vojvodine građani izjasniti po pitanju samostalnosti Vojvodine - rekao je Odžić.

Podsetimo političar je i ranije imao slične izjave, da Vojvodini nije mesto u Srbiji, a o čemu je portal Pink.rs već pisao.

#Aleksandar Odžić

#Dragan Đilas

#Vuk Jeremić

'