AKTUELNO

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković kritikovao je saopštenje Nikole Jovanovića, ocenjujući ga kao još jedno koje za cilj ima "samo da se nešto kaže tek da bi se reklo". Mirkovićevo saopštenje prenosimo u celosti:

"Još jedno Jovanovićevo saopštenje koje za cilj ima samo da se kaže nešto tek da bi se reklo, i da bi njegovi šefovi, tajkuni Vuk Jeremić i Dragan Đilas, pohvalili „trud“ i „zalaganje“ svog pulena.

Može se zaključiti da im smeta sve ono što oni nisu bili sposobni da urade dok su vodili grad. Tada su bili sposobni samo da pune svoje džepove, a sve na štetu grada i Beograđana. Jovanovićev šef Đilas je taj isti Beograd na vodi hvalio kada je mislio da će mu to doneti neki plus kod glasača, a sada ga mrzi samo zato što je dokaz koliko je nesposoban bio da makar i jednu kesu đubreta napuni i skloni sa tog mesta.

Beograd na vodi je samo još jedan u nizu uspešnih projekata za koji ste pričali da će ostati obećanje i maketa, i da se nikada neće realizovati, a sada vas njegovo postojanje boli do srži jer je pokazatelj kakvi ste i koliki lažovi.

Interesantno je, kada smo već kod informacija iz sveta, da je vaš glavni finasijer Patrik Ho uhapšen u svetskoj korupcionaškoj aferi i da nam još uvek niste rekli za šta vam je taj čovek uplatio 7,5 milona evra. Kao i za šta i za kakve usluge vam je ambasada Katara iz Berlina uplatila 200.000 evra.

Na kraju, o svakome najbolje govori ono što iza njega ostane, a iza vašeg šefa, tajkuna Dragan Đilasa je ostao dug od 1,2 milijarde evra, koji je vlast na čelu sa SNS prepolovila za samo četri godine, što je jasan pokazatelj ko više vodi računa o Beogradu i Beograđanima."

#Aleksandar Mirković

#Nikola Jovanović

#SNS

'