AKTUELNO

GO Srpske napredne stranke u Novom Sadu odbacio je danas kao lažne optužbe gradskog poverenika Narodne stranke Borislava Novakovića zbog najave mogućeg rešenja problema Sportskog i poslovnog centra "Vojvodina" (SPENS) kroz javno-privatno partnerstvo.

- GO SNS je, umesto neubedljivih kritika, očekivao predlog rešenja za opstanak SPENS-a, posebno zbog toga što optužbe dolaze od čoveka koji je pokazao koliko je svemoguć kada je svojevremeno uspeo da u Skupštini Srbije glasa čak iz Soluna - ističe se u saopštenju.

Kako se ocenjuje, Novaković, nekadašnji gradonačelnik Novog Sada, "kroz bezidejna saopštenja puna netačnih podataka želi da se vrati na političku scenu".

GO SNS napominje da Novaković, "ako se iole mešao u posao gradonačelnika u periodu od 2000. do 2004. godine, trebao bi da zna da je ovaj objekat veliki potrošač energije i da nije redovno održavan".

Sve to je stvorilo velike dugove ovog preduzeća i dovelo do toga da hitno mora da se traži rešenje za njegovo dalje funkcionisanje.

- Naš cilj je da SPENS opstane, da se u njemu i dalje održavaju najveće sportske i kulturne manifestacije, ali kroz drugačiji način poslovanja koji bio ekonomski prihvatljiv - saopštio je GO SNS u Novom Sadu.

#Novi Sad

#SNS

'