AKTUELNO

Iz SNS ukazuju da su građevinska inspekcija i policija juče zatvorili "divlje" gradilište zgrade koja je stigla do trećeg sprata bez ijednog papira i dozvole, i tako sprečili dalji nastavak pljačke opštinskog budžeta.

Povereništvo SNS Čajetina tvrdi da se iza novih izliva mržnje i uvreda Milana Stamatovića prema državnom rukovodstvu krije njegova želja da skrene pažnju sa novog "pokušaja pljačkanja opštinskog budžeta u Čajetini".

Ukazuje da su građevinska inspekcija i policija juče zatvorili "divlje" gradilište zgrade koja je stigla do trećeg sprata bez ijednog papira i dozvole, i tako sprečili dalji nastavak pljačke opštinskog budžeta.

U saopštenju SNS se navodi da je investitor pomenutog objekta Stamatovićeva najbliža saradnica i napominje da odbornička većina u Čajetini i ne želi da poklekne pod njihovim pritiscima i glasa za odluke kojima se pokušava legalizovati gradnja još jedne zgrade na Zlatiboru.

Pitamo za koga su bili predviđeni stanovi u tim zgradama. Mi sumnjamo da su upravo za Stamatovića i njegovu saradnicu jer pokazuju najveću dozu nervoze ovih dana zbog toga što im se u ovom slučaju pljačkanja budžeta opštine isprečio Zakon na šta inače nisu navikli - zaključuje lokalni odbor SNS.

#SNS

'