AKTUELNO

Kako se ističe u saopštenju Srpske liste, opozicija napadima iz Beograda ne razmišlja o položaju Srba na KiM i postavlja se pitanje da li je upravo to program Đilasa, Jankovića i Jeremića.

Srpska lista saopštila je danas da Saša Janković, nakon višegodišnjeg odbijanja da se kao nekadašnji zaštitnik građana oglasi po pitanju ugrožavanja prava Srba na KiM, danas pokušava da izađe iz "senke opozicionog dna" napadujući sopstvenu državu.

Foto: Tanjug

Ističu da u danima, kada krugovi iz Prištine pokušavaju da nasiljem nad Srbima demonstriraju nekakvu moć, Janković, tvrdi Srpska lista, napada iz centra Beograda, ne razmišljajući o položaju Srba na KiM.

Iz Srpske liste upitali su da li su takva saopštenja "ulaznica za opozicionu koaliciju", koja se najavljuje.

Da li je to taj program koji najavljuju Đilas, Jeremić i Janković, kada je Kosovo i Metohija u pitanju - da dok Srbe maltretiraju, oni napadaju Srbiju? - upitali su iz Srpske liste.

Kažu da je to dobar primer odnosa prema pitanju KiM, dok se, navode predsednik Vučić, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i Srpska lista bore i uspevaju da oslobode nevine Srbe, opozicija "kucka tvitove".

Pročitajte još: Siniša Mali: Pokušaji Demokratske stranke da umanje ekonomski uspeh Vlade su SRAMNI I LICEMERNI!

#Kosovo

#Opozicija

#Srpska lista

'