AKTUELNO

Ustaška devojčica Marko Perković Tompson napao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića samo zato što se usudio da javno kaže da ne voli njegove idiotske fašističke pesme i što ne želi da navija za Hrvatsku.

U nedostatku nekog iole smislenog razloga za napad na predsednika Srbije, Tompson se poslužio bezočnim lažima i optužio Vučića za agresiju na Hrvatsku:

- Vučić se prepoznao u Tompsonovoj pesmi! Za njega nije mržnja to što se aktivno uključio u agresiju protiv Hrvatske (verovatno to doživljava kao ljubav) ali za njega jeste mržnja prema Srbima ako se neko brani od njihove agresije - napisao je ustaški pevač Marko Perković Tompson na Fejsbuku.

Foto: Printscreen Facebook

Ovom zabavljaču ustaških zločinaca koji su samo tokom fašističke akcije "Oluja" iz Hrvatske proterali i ubili više od 250.000 Srba, izgleda strašno smeta što Vučić neće kao Milojko Pantić, Čedomir Jovanović i još neki nesrećni Srbi da navija za "šahovničare" i što se ne oduševljava kad hrvatski fudbaleri na Svetskom prvenstvu pobede slavu uz njegove stihove u kojima Srbima preti ubistvom i naziva ih četničkom bandom".

Tompsonu se ne sviđa Vučić jer neće da bude kao Boris Tadić i da se klanja u Vukovaru i Blajburgu.

#Aleksandar Vučić

#Marko Perković Tompson

'