AKTUELNO

Novinar Stefan Cvetković, koji je prošle nedelje nestao nekoliko dana, a koga je policija pronašla nedaleko od mesta navodne otmice, izneo je na konferenciji za novinare niz nelogičnih, kontradiktornih i neuverljivih iskaza.

On je prvo izjavio da su ga otele tri osobe, od kojih je jedna imala oružje i značku koja podseća na policijsku i da "otmičari" sa njim nisu komunicirali, da bi nešto kasnije saopštio da je u tom periodu imao povez preko očiju i da nije mogao da vidi gde je i sa kim, ali da je u kratkoj komunikaciji sa jednim od tih osoba naslutio da ima slovenački akcenat.

Potom je u priču uveo kapuljaču koja mu je bila na glavi, tako da je nejasno da li je Cvetković na glavi imao povez ili kapuljaču koju su mu navodni otmičari zabranili da skine.

U nizu kontradiktornih izjava ponudio je dokaze u plastičnoj kesi u kojoj se navodno nalazi odeća u kojoj je otet i kapuljača koju je sakrio od policije.

Indikativno je da je televizija N1 prekinula direktan prenos konferencije za novinare Stefana Cvetkovića u trenutku kada je novinarka Informera postavila pitanje, pola sata pre završetka konferencije.

#Stefan Cvetković

#konferencija za novinare

'