AKTUELNO

Jankoviću se baš ne da da napravi haos u Srbiji!

Pošto mu je prvo propao plan da napravi haos u Srbiji protestima zbog navodnog poskupljenja goriva, pa pokušajima da za lažnu otmicu novinara Stefana Cvetkovića optuži predsednika Aleksandra Vučića, Saši Jankoviću propao je još jedan plan - da organizuje velike demonstracije u Pionirskom parku povodom 150 dana od ubistva Olivera Ivanovića.

Pročitajte još: Marko Đurić: Janković bi da oslabi borbu za Kosovo i Metohiju i unese nespokoj među građane Srbije!

Očekujući da se na najavljenom opštenarodnom skupu pojavi što više ljudi, Saša Janković stajao je sam sa strane. Kako ih se okupilo tek dvadeset, on im se pridružio u Pionirskom parku.

Na pitanja novinara Janković nije hteo da odgovara, već je umesto njega politički govor izdeklamovao član Gradskog odbora Pokreta slobodnih građana.

Foto: Tanjug

Usledile su i uvrede. Naime, nakon što je odbio da odgovori na pitanja novinara TV Pink, zapitao je da li "neko od novinara ima pitanje za njega".

Iako ih je bilo tek dvadesetak, narušili su svakodnevnu rutinu građanima koji tu svakodnevno prolaze. Jedan od njih im je poručio da treba da ih je sramota što se "bave svojim političkim marketingom, a ne pametnijim stvarima".

Foto: TV Pink

Ovog puta neuspeli Jankovićev pokušaj da na ubistvu Olivera Ivanovića politički profitira okončan je brisanjem poruke sa Tviter naloga: "Gde je novinar Stefan Cvetković?"

Pročitajte još: Vesić: Đilas ne želi da se seća svojih neispunjenih obećanja

#Oliver Ivanović

#Saša Janković

'