separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

POSTAO ZVEZDA MEDIJA NA KOSOVU! Albanci na KiM slave Vuka Jeremića jer im je dao alibi da NAPADNU SRBE!


Jeremić ne prestaje sa perfidnim delovanjem protiv Srba, dok se sa druge strane lažno predstavlja kao zaštitnik srpskog naroda i patriota.


Šta god da se ubuduće dogodi Srbima na Kosovu Albanci sa KiM će optuziti Srbe da su to uradili. A u tome im je, ko bi drugi, pomogao lično Vuk Jeremić. On je svojom politikantskom izjavom da država Srbija planira da izazove haos na Severu Kosova, postao najveća zvezda albanskih medija koji ga slave i daju mu ogroman prostor. Takvom sumanutom izjavom Jeremić je dao alibi za svaki napad protiv srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Jeremić je, podsećamo, praktično zaboravio pitanje Kosova zarad sopstvene funkcije. Naime, podrška Generalne skupštine UN oko toga da se pregovori o KiM vode tamo, žrtvovana je zbog njegove fotelje u UN.

Da je Jeremić samo procenat svog vremena stavio u službu srpskih državnih i nacionalnih interesa, danas bi zasigurno bilo lakše braniti interese na KiM. Svojim delovanjem Jeremić bi komotno mogao da nastavi da se bavi politikom u Prištini gde su mu i te kako zahvalni.

Ipak, Jeremić nastavlja sa podmuklim potezima protiv Srba na Kosovu uz ogromno lažno Srbovanje! 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti