separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Linta: Plenkovićeva očekivana provokacija


Kako je predsednik Saveza Srba iz regiona istakao, savršeno je jasno da Plenković i drugi hrvatski zvaničnici hvale Tuđmana da oni su u suštini hvale proterivanje pola miliona Srba iz Hrvatske, hvale, pljačkanje, paljenje, miniranje i otimanje srpske imovine, hvale hrvatske ratne zločince i rugaju se ubijenim srpskim civilima.


Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je danas kao "očekivanu provokaciju" izjavu premijera Hrvatske Andreja Plenkovića da će na 25. godišnjicu zločinačke akcije "Oluja" hrvatski avioni F16 "zagrmeti" nad Kninom.

Plenković je u govoru na skupu Hrvatske demokratske zajednice, čiji je lider, više puta istakao kako se on i njegovi stranački prijatelji bore za Hrvatsku "kakvu su sanjali hrvatski branitelji, na čelu sa Franjom Tuđmanom".

Dobro je poznato da su hrvatski branitelji sa čelu sa ratnim zločincem Franjom Tuđmanom sanjali etnički čistu hrvatsku državu, kakvu je sanjao i Ante Pavelić - istakao je Linta i dodao da su taj zločinački plan ostvarili uz pomoć zapadnih sila.

Savršeno je jasno da kada Plenković i drugi hrvatski zvaničnici hvale Tuđmana da oni su u suštini hvale proterivanje pola miliona Srba iz Hrvatske, hvale, pljačkanje, paljenje, miniranje i otimanje srpske imovine, hvale hrvatske ratne zločince i rugaju se ubijenim srpskim civilima i zarobljenicima, navodi se u izjavi Linte.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti