AKTUELNO

Čitajuci saopštenje Vuka Jeremića i njegove Narodne stranke, a u kome se kaže da je Pink dobio nekakve pare od države kao garanciju za nekakav porez, ne znam kako da izbegnem sopstvenu osudu javnosti kako sam ovakav i onakav samo zato što ću javno reći da je Vuk Jeremić obična bolesna patolaška lažovčina.

Evo još jednom, Vuče ti si jedna obična bolesna patološka lažovčina, koja i dalje živi u vremenima kada si vladao Srbijom i kada se u javnom i političkom životu Srbije uglavnom samo kralo, otimalo i lagalo.

Nije Vuče ovo više ta Srbija, ovo je Srbija u kojoj svi moramo da izmirujemo svoje obaveze, ovo je Srbija u kojoj više država ne može garantovati za bilo koju privatnu kompaniju, a posebno nije Srbija gde ste ti i tvoji partijski drugovi medije tretirali kao nadničare i krpe.

Statistika kaže da muškarci slažu šest, a žene tri puta dnevno, ali ti bre Vuče lažeš više od 17 žena i 9 muškaraca u samo jednom satu. Ako ti kažem Vuče da su u laži kratke noge, ti ćeš odmah da kažeš da te vređam, što mi uopšte nije namera, a pri tome ne mislim da baš svi kratkonogi lažu, a ni da Vuk laže samo zbog nogu.

Laže Vuk i to ne samo domaću, već i svetsku, posebno donatorsku javnost zbog ponekog dolara koji mu udele na moljakanje i prosjačenje, jer Vuk zna kako da slaže da može u političkoj trci sa preponama stići do pobedničkog političkog pehara, a ispostavilo se da šansu nije imao ni sa ugrađenim federima u đonovima, što inače nije dozvoljeno.

Kad pomenuh đonove, koliki đon treba da bude da nadmašite Vuka Jeremića koji se sada pravi lud da nije on taj koji je stavio pečat na priznanje kosovske nezavisnosti umobolnim i retardiranim pitanjem upućenim Međunarodnom sudu pravde?

Koliki đon treba da budete, da ne priznate za koje namere i uz kakva obećanja pred izbore uzimate novac Katarcima ili kakav bolesnik treba da budete da izmišljate nekakve pare koje je Pink dobio od države?

Ali evo, predlažem rešenje kojim će Vuku Đonu Jeremiću povratiti bar minimum časti. Ako je tačno da je Pink dobio i jedan jedini dinar od države i ako nije platio neki porez ja se više neću baviti ovim poslom.

A ako se ispostavi da je Vuk lagao neka obeća da se ni on više neće baviti javnim poslom. Mislim da je ponuda više nego fer.

Uz veliku nadu da Vuk neće zbrisati sa megdana Željko Dokumentovani.

#Željko Mitrović

'