AKTUELNO

Nakon što je portal Srbija Danas.com objavio četiri od sedam afera u Paraćinu, na poštu njihove redakcije pristigao je materijal koji su im poslali građani Paraćina

Oni su dobijeni materijal pregledali i počeli da istražuju, te su stoga obavestili građane da će biti mnogo više afera od najavljenih sedam koje su istraživali mesecima unazad.

Podatke koje su dobili od građana Paraćina preuzeo je njihov tim istraživačkih novinara koji će podatke detaljno proveriti u saradnji sa Agencijom za borbu protiv korupcije, Tužilaštvom i policijom. Nakon toga će ovaj portal obelodaniti sve informacije koje su o funkcionerima u opštini Paraćin i predsedniku Opštine Saši Paunoviću dobili od građana Paraćina!

Oni su podsetili da je njihov izvor preneo da je tužilaštvo zbog dosadašnjih afera već pokrenulo istrage protiv lokalnih funkcionera u Paraćinu.

- Tužilaštvo po ubrzanoj proceduri sprema predmete za svih sedam slučajeva za koje postoji osnovana sumnja da je počinjeno više krivičnih dela i u narednom periodu slede hapšenja u Paraćinu - rekao im je isti izvor i dodao da su dokazi koji su obrađeni dovoljni za podizanje optužnica.

Portal Srbija Danas.com kaže da će u narednom periodu rasvetliti ne samo sedam afera u Paraćinu, već mnogo više i da će detaljno upoznati javnost sa svim krivičnim delima koja su počinjena na teritorije opštine Paraćin.

#Paraćin

#Politika

'