AKTUELNO

Dragan Đilas gostovao je danas u jutarnjem programu televizije N1 gde je nekoliko puta ponovio da danas živimo u fašizmu i diktaturi, navodeći navodne primere fašizma, piše u saopštenju NSP.

- Zaboravio je među tim primerima da navede pravi primer fašizma. Fašizam je kada Dragan Đilas, kao gradonačelnik Beograda, koristi decu Srbije praveći kuću „Velikog brata“ u „Pionirskom gradu“ koju prikazuje u ugovorima kao „objekat za dnevni boravak dece“, a projekat „od opšteg društvenog interesa“. Kako nije sramota čoveka koji koristi decu Srbije za sopstveno bogaćenje, preko izgradnje „Velikog brata“, da drugima spočitava fašizam?! Đilas ne samo da je srpsku decu koristio za sopstveno bogaćenje, nego je i institucije države koristio za obračun sa političkim protivnicima o čemu se sam hvalio govoreći da su „svi njegovi neprijatelji u zatvoru“. Izveštaji Evropske komisije najviše argumenata daju da Đilas nema pravo ni o diktaturi da priča niti o slobodi medija, jer je za vreme njegove vlasti vladao „medijski mrak“ - saopštio je Nezavisni studentski pokret.

Kako kažu, zanimljiva je njegova izjava da je istraživanje lopovluka danas fašizam. On kao da time implicira da su svi, koji od Đilasa traže pravdu zbog iskorišćavanja dece za njegovo bogaćenje, fašisti. Za sopstveni džep Đilasu i deca Srbije dobro dođu.

- Ko o čemu, Dragan Đilas o fašizmu - piše u saopštenju NSP.

#Dragan Đilas

'